Digitale boekhouding

Bij ons heeft u de keuze tussen het periodiek aanleveren van de papieren boekhoudkundige documenten en een vooruitstrevende digitale boekhouding

Uw digitale boekhouding veilig in de cloud.
Wij werken op een online platform, waarbij alles 100% veilig verloopt. Via dit digitaal platform heeft u onmiddellijk toegang op de applicatie zonder installatie van dure software. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is een connectie naar het internet.

Op dit digitaal platform kunt u wanneer het u past, de nodige documenten uploaden zodat wij als boekhouder uw dossier systematisch kunnen bijwerken en bijsturen waar nodig. Dit kan in alle courante bestandsformaten (pdf, foto’s,…) of via mail naar een specifiek geautomatiseerd e-mailadres.

Volg mee met je boekhouder.
Volg je dossier op de voet via de online toepassing. Via het digitaal platform kunt u steeds de actuele cijfers van uw onderneming consulteren. Ook openstaande lijsten van klanten en leveranciers zijn steeds ter uwer beschikking.

Op deze manier bent u steeds op de hoogte van de meest recente cijfers en kunt u goed geïnformeerd uw vennootschap leiden.

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek en/of voor meer informatie over onze werking.