Digitale boekhouding

Digitale boekhouding

Bij ons heeft u de keuze tussen het periodiek aanleveren van de papieren boekhoudkundige documenten en een digitale boekhouding.

Voor de digitale boekhouding werken wij met Exact online, wat onze klanten verschillende mogelijkheden biedt. Het online programma is altijd en overal beschikbaar op internet en geeft een volledige inzage in uw boekhouding.

Zo kunt u, wanneer het u past, de nodige documenten uploaden zodat wij als boekhouder uw dossier systematisch kunnen bijwerken en bijsturen waar nodig. Dit kan door de documenten in alle courante bestandsformaten (pdf, foto’s,…) door te sturen naar  een specifiek e-mailadres.

Verder zijn koppelingen met uw bankrekeningen mogelijk. Zo kan u betalingen doen vanuit uw portaal als klant. Anderzijds is een koppeling mogelijk zodat uw boekhouding up-to-date bijgewerkt is met uw bankverrichtingen.

Exact online voorziet ook de mogelijkheid tot een koppeling met een groot aantal facturatieprogramma’s. Beschikt u hier nog niet over, dan kan u dit mits een kleine meerprijs integreren in de reeds aangeboden software.

Dit alles maakt een digitale samenwerking tussen ons mogelijk.

Exact Online is trouwens uiterst veilig, het beschikt namelijk over een twee-staps-verificatie. Zo ondersteunen zij de maximale veiligheid.

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek en/of voor meer informatie over onze werking.

×