Over BokeSi

Over BokeSi

Wij zijn een modern en vooruitstrevend boekhoudkantoor te Bornem. BokeSi bestaat uit 2 bestuurders, namelijk Charlotte en Sophie. Wij zijn als zussen een hecht team met complementaire ervaringen en visies waardoor we een efficiënte en persoonlijke dienstverlening op maat kunnen bieden.

Samen hebben wij in 2010 onze bachelor Accountancy & Fiscaliteit behaald. Vervolgens hebben wij ons nog verder gespecialiseerd met een postgraduaat Fiscale Wetenschappen aan de Fiscale Hoge School te Brussel. Met onze kennis en ervaring hebben wij samen ons boekhoudkantoor opgestart.

Uit onze ervaring hebben we geleerd dat een duidelijke en open communicatie een goede basis vormen voor de samenwerking tussen ondernemer en boekhouder. Wij opteren dan ook voor persoonlijk advies, op maat van de klant.

Wij zijn van mening dat een boekhouding meer is dan alleen maar cijfers. Het is een beleidsinstrument om uw onderneming mee te sturen. Hoe klein of groot uw onderneming ook is, een boekhoudkundige analyse is een belangrijke leidraad om bij moeilijke keuzes toch de juiste beslissing te nemen en uw onderneming uit moeilijk vaarwater te houden.

Wie een succesvolle toekomst wil, zorgt er best voor dat zijn financiën en alle fiscale aspecten geoptimaliseerd zijn. De wetgeving wordt steeds complexer. Om uw bedrijf te laten groeien, heeft u nood aan begeleiding van een expert.

Graag zouden wij voor u een begeleider zijn vanaf de oprichting van uw onderneming. Zo zal u een beroep kunnen doen op correcte en duidelijke cijfers, noodzakelijk voor het nemen van beslissingen die bepalend zijn voor de toekomst van uw onderneming.

Bovendien zouden wij voor u graag een adviseur zijn. Als boekhoudkantoor zijn wij gebonden aan een streng beroepsgeheim. U kan dus rekenen op een objectief advies van een vertrouwenspersoon.

Op deze manier kunnen wij samen bouwen aan uw succesverhaal.

×