Over BokeSi

Wij heten u van harte welkom op onze website en danken u alvast voor uw interesse. Als jong boekhoudkantoor kiezen wij voor een duidelijke en open communicatie en bieden wij elke klant een persoonlijk advies aan.

Voor vele ondernemers is een boekhouding een “noodzakelijk kwaad” en niet meer dan een wettelijke verplichting. Wij zijn echter van mening dat wij als boekhoudkantoor meer voor u kunnen betekenen. Een boekhouding is meer dan alleen maar cijfers. Het is ook een beleidsinstrument om uw onderneming mee te sturen. Hoe klein of groot uw onderneming ook is, een boekhoudkundige analyse is een belangrijke leidraad om bij moeilijke keuzes toch de juiste beslissing te nemen.

Wie een succesvolle toekomst wil, zorgt er best voor dat zijn financiën en alle fiscale aspecten geoptimaliseerd zijn. De wetgeving wordt steeds complexer. Om uw bedrijf te laten groeien, heeft u nood aan begeleiding.

Graag zouden wij voor u een begeleider zijn vanaf de oprichting tot het uitwerken van uw toekomstvisie. Zo zal u een beroep kunnen doen op correcte en duidelijke cijfers, noodzakelijk voor het nemen van beslissingen die bepalend zijn voor de toekomst van uw onderneming.

Bovendien zouden wij voor u graag een adviseur zijn. Als boekhoudkantoor zijn wij gebonden aan een streng beroepsgeheim. U kan dus rekenen op een objectief advies van een vertrouwenspersoon.